Gratis verzending vanaf € 50,-

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Vanaf 1 meter

Gratis Staalaanvraag

Waterafstotende stof

  • Uit voorraad geleverd
  • Vandaag besteld, morgen bezorgd
  • Kunstleer op kleur en specificatie

Kunstleer heeft als groot voordeel dat het een waterafstotende stof is. Het is het ideale materiaal voor bijvoorbeeld meubels en autobekleding. Echt leer kan uiteraard ook eenvoudig waterafstotend worden gemaakt, maar waarom zou je niet kiezen voor kunstleer dat nauwelijks van echt leer te onderscheiden is én dat van zichzelf al een waterafstotende stof is? Hier reken je op wanneer je het kunstleer van Leatherlook.com aanschaft. Al meer dan 20 jaar weten wij welke eigenschappen de beste kwaliteit van kunstleer bepalen, en dat merk je meteen wanneer je het toepast! Ontdek nu het omvangrijke assortiment in onze webshop.

De beste waterafstotende stof voor een prachtige bekleding

De keuze voor kunstleer is tegenwoordig niet alleen een bewuste, maar ook een verstandige keuze. Door constante technologische vernieuwingen is kunstleer hét materiaal voor een authentieke uitstraling van leer. Voorheen werd leer voor meubels gebruikt omdat het een prachtige look geeft en het waterafstotend is, maar een waterafstotende stof als kunstleer zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om kostbaar en vaak ook minder duurzaam traditioneel leer te kiezen. Uiteraard is kunstleer niet enkel waterafstotend en kostenefficiënt, maar ook diervriendelijk. Bovendien is het gemakkelijker schoon te houden en te repareren wanneer nodig.

Een divers kleurenpalet

Ontdek nu de voordelen van kunstleer, oftewel skai leer, als waterafstotende stof en schaf het eenvoudig aan in onze webshop. Wij bieden een zeer divers palet aan kleuren aan voor ieder project, of je nu als particulier of als bedrijf kunstleer bij ons koopt. Bovendien profiteer je van snelle levertijden doordat we direct uit voorraad leveren. Heb je vragen? Bel dan naar 06 - 531 777 80, stuur een e-mail naar info@leatherlook.com of vul het contactformulier in. Wij geven je graag advies bij je aankoop.

Filters