Gratis verzending vanaf € 50,-

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Vanaf 1 meter

Gratis Staalaanvraag

Skai leer kopen

  • Uit voorraad geleverd
  • Vandaag besteld, morgen bezorgd
  • Kunstleer op kleur en specificatie

Bij onze groothandel en in onze webwinkel vind je skai leer in verschillende kleuren en structuren die je tegen de scherpste prijzen in de markt kunt kopen. Of je nu skai leer in zwart, wit of een andere kleur nodig hebt om één meubelstuk te repareren of een grote hoeveelheid voor je bedrijf, wij staan als groothandel in kunstleer voor ieder doeleinde klaar. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons dan ook skai leer kopen vanaf één strekkende meter. Ook bieden wij de mogelijkheid om jou het stofferen van meubels uit handen te nemen.

Skai leer kopen voor een perfect resultaat

Wanneer je besluit om skai leer te kopen voor de renovatie van bijvoorbeeld een zwart meubelstuk voor in de tuin, het bekleden van een groot aantal meubels uit jouw voorraad of voor een kleine reparatie aan je zadel: in het online assortiment van groothandel Leatherlook.com vind je precies wat je zoekt. Kunst- of skai leer is de ideale keuze voor het bekleden van meubels en vele andere producten en is tegenwoordig een perfect alternatief voor echt leer. Niet alleen de diervriendelijkheid en kostenefficiëntie, maar ook de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn grote voordelen van skai leer. Skai leer kopen is dus in veel situaties een heel goed idee, zowel op kwalitatief, economisch en ecologisch gebied. In onze collectie vind je rollen skai leer per meter in allerlei kleuren, niet alleen in standaard kleuren zoals wit, rood en zwart, maar ook in allerlei fraaie patronen. Wij garanderen je bovendien altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Altijd snel geleverd

Al meer dan 20 jaar leveren wij het beste skai leer aan particulieren en bedrijven, maar bijvoorbeeld ook aan instellingen in de medische sector. Wil je graag skai leer in zwart, wit of een van de vele andere kleuren kopen bij onze groothandel? Dan doe je dat heel eenvoudig online. Wanneer je bij ons bestelt, ben je verzekerd van een snelle levering. Wij staan graag voor je klaar met advies wanneer je belt naar 06 - 531 777 80, een e-mail stuurt naar info@leatherlook.com of je vragen stelt via het contactformulier.

Filters