Gratis verzending vanaf € 50,-

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Vanaf 1 meter

Gratis Staalaanvraag

Over ons

Leatherlook.com: 20 jaar ervaring in kunstleer

Leatherlook.com is dé specialist in kunstleer. Dankzij onze 20 jaar aan ervaring weten we als geen ander wat belangrijk is voor het meest geschikte kunstleer. Vanuit die ervaring zorgen we dan ook voor het beste advies. Voor bedrijven én particulieren.

Onze producten worden uit voorraad geleverd. Snelle levertijden zijn daarom gegarandeerd. Vandaag besteld? Morgen bezorgd!

al vanaf 1 strekkende meter

vandaag besteld, morgen bezorgd

uit voorraad geleverd

20 jaar ervaring met kunstleer

kunstleer op kleur en specificatie (maatwerk)

Leatherlook.com bewijst het

Leatherlook.com is een idee van Frank Duymelinck. Frank startte als ambachtelijk vakman ruim twintig jaar geleden zijn eerste stoffeerdersbedrijf. In de jaren die volgden verzorgde Frank productie van een breed scala aan leren en kunstleren artikelen voor diverse branches, van autostofferingen tot leren bekledingen van ziekenhuismeubelen.

Vervolgens bouwde hij zijn bedrijf verder uit. Pro Seating werd een succes dankzij drie kenmerken: kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Die eigenschappen nam Frank mee toen hij besloot zich weer volledig op zijn vakmanschap en passie voor kunstleer te storten. Het resultaat: Leatherlook.com.

Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid: Leatherlook.com bewijst het. Bel ons voor een afspraak. We komen je ons stalenboek persoonlijk overhandigen. En als we er dan toch zijn, gaan we graag met je om tafel voor het beste advies.

Ik wil graag meer weten