Gratis verzending vanaf € 50,-

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Vanaf 1 meter

Gratis Staalaanvraag

Leer renovatie

  • Uit voorraad geleverd
  • Vandaag besteld, morgen bezorgd
  • Kunstleer op kleur en specificatie

Moet het leer van bijvoorbeeld je auto, motor of boot een renovatie ondergaan of heb je leer nodig voor de renovatie van meubels in je bedrijf? Leatherlook.com is graag jouw groothandel in kunstleer voor diverse doeleinden. Kunstleer is uiteraard een voordelig, maar zeker ook een ideaal alternatief voor echt leer. Met onze uitgebreide collectie kunstleer, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en tinten, weet je zeker dat je altijd het juiste kunstleer voor jouw producten aanschaft.

Kunstleer als perfect alternatief voor echt leer, ook bij renovatie

Bij de renovatie van meubels hoort ook de vervanging van leer. Dan wil je natuurlijk ook kwalitatief materiaal aanschaffen voor een optimaal verlengde levensduur van het product. Wanneer je gebruikmaakt van het grote kunstleerassortiment van Leatherlook.com, ben je gegarandeerd van een kwalitatieve nieuwe bekleding van het meubelstuk. Bekijk de uitgebreide collectie en bestel eenvoudig jouw kunstleer naar keuze online. Wij leveren het leer door heel Nederland en België en je kunt altijd rekenen op een snelle levering, waardoor je snel met de renovatie aan de slag kunt.

Bestel direct of vraag om advies

Onze collectie biedt voor iedere toepassing het geschikte kunstleer, of het nu gaat om de bekleding van compleet meubilair of om de reparatie van een specifiek meubelstuk. Daarom zijn wij er voor zowel bedrijven als particulieren. Heb je advies nodig voor de aankoop van kunstleer? Wij staan graag voor je klaar. Vul het contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ons ook bellen via 06 - 531 777 80 of een e-mail sturen naar info@leatherlook.com.

Filters