Gratis verzending vanaf € 50,-

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Vanaf 1 meter

Gratis Staalaanvraag

Kunstleer

Wil je het beste kunstleer oftewel nepleer kopen als stof voor bekleding, bijvoorbeeld in strak wit of stijlvol zwart? In dit geval ben je hier in goede handen. Onze uitgebreide collectie kunstleer bevat de juiste kwalitatieve stof die je kunt kopen voor iedere toepassing waar nepleer voor nodig is. Of het nu gaat om bekleding van het complete ziekenhuismeubilair of een reparatie van een meubelstuk in de kleur wit, zwart of in verschillende kleuren, in de collectie van Leatherlook.com vind je altijd de best passende kleur, structuur en/of kwaliteit van kunstleer. Het kunstleer kun je hier kopen vanaf één strekkende meter, wat onze collectie ook uitermate geschikt maakt voor kleine projecten met nepleer.

Filters

Kunstleer kopen biedt veel voordelen

Wanneer je besluit om nepleer, ook wel skai leer genoemd, bij Leatherlook.com te kopen als stof voor je productie of reparatie, profiteer je van verschillende voordelen. De voornaamste redenen zijn uiteraard de prijs en diervriendelijkheid. Dat zijn echter niet de enige voordelen; ook is kunstleer eenvoudig te onderhouden, te vervangen en schoon te houden. Ook de vorm- en kleurvastheid zijn een groot voordeel, wat kunstleer ook op dit gebied erg duurzaam maakt. Wanneer je een goede waterafstotende stof zoekt voor een buitenmeubelstuk of bijvoorbeeld een zadel voor je motor, is kunstleer kopen ook een heel goed idee. Wil je een product, of een groot aantal producten tegelijkertijd, bekleden of repareren met fraai kunstleer in wit, zwart, blauw of een andere kleur? Werp dan eens een blik op onze uitgebreide collectie en vind jouw perfecte kleur en structuur. Bekijk ook onze collectie Leatherlook® Grip voor bekleding van buddyseats, motorzadels voor onder andere de MX-motorsport en andere anti-sliptoepassingen.

Laat ook je meubels stofferen

Naast het kopen van kunstleer in bijvoorbeeld wit, zwart en vele andere kleuren, kun je door ons ook je meubels met deze stof laten stofferen. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van deze service wanneer je contact met ons opneemt. Dit kan via het contactformulier, het e-mailadres info@leatherlook.com of het telefoonnummer 06 - 531 777 80. Natuurlijk kun je ook direct jouw kunstleer eenvoudig in onze webwinkel kopen, waarbij je altijd profiteert van snelle levertijden.